Skip to main content

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu manté el seu compromís amb el sector primari i renova els convenis amb les associacions i cooperatives per valor de 97.500 euros.

23/09/2020
L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu manté el seu compromís amb el sector primari i renova els convenis amb les associacions i cooperatives per valor de 97.500 euros.

 

L’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, ha signat aquest dimecres la renovació dels convenis amb les associacions i cooperatives representants del sector primari al municipi per un valor total de 97.500 euros. D’aquesta manera, Ferrer ha reafirmat el compromís del consistori a seguir recolzant un sector “clau per la nostra illa durant els anys vinents”. “Els pagesos i els pescadors formen part del nostre patrimoni i han contribuït a la definició de l’illa tal com la coneixem ara. Es tracta de sectors estratègics que seran vitals per a la promoció i la consolidació del consum de proximitat i l’aposta pels productes autòctons i de temporada”, ha declarat Ferrer.

 

D’una banda, l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu aportarà fins a 55.000 euros a la Cooperativa Agrícola de Santa Eulària, que ha estat representada pel seu president, José Colomar. La partida es divideix en un màxim de 35.000 euros per a inversions destinades a sufragar i mantenir l’entitat i en 20.000 euros per al foment de l’associacionisme.

 

Iván Colomar ha signat el conveni com a president d’Agroeivissa. En aquest cas, la cooperativa rebrà 30.000 euros per la millora de la situació del sector primari mitjançant l’associació i la promoció de l’activitat agrícola. Pel que respecta a la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, representada pel seu president Juan Tur, l’import arriba als 2.500 euros en concepte de la feina que es porta a terme al municipi de Santa Eulària des Riu.

 

Per acabar, el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, Xico Cardona, ha signat un conveni per al foment del sector pesquer i el consum de peix entre els vesins i vesines del municipi per un valor total de 10.000 euros.

 

20200923 Convenis Sector Primari cooperatives agrícoles i confraries pes

 

Comparte esta noticia