Skip to main content

Instalaciones

Què és el Pun tJove de Santa Eulària? El Punt Jove de Santa Eulària és un casal juvenil on es realitzen activitats d’oci i temps lliure per a joves de 12 a 17 anys. L’objectiu principal és oferir un espai d’oci on la joventut pugui desenvolupar-se socialment en un entorn educatiu, cultural i sa.

Com treballam?

  • Facilitant espais i eines per a la joventut per al seu desenvolupament individual i grupal.
  • Oferint un lloc de trobada per a la joventut on desenvolupin les seues habilitats socials i es promogui un òptim clima de convivència.
  • Fomentant la participació activa i la creativitat mitjançant activitats d’oci i temps lliure de diferent tipologia.
  • Permetent l’accés i l’ús responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Afavorint la igualtat d’oportunitats i la inclusió.

Quines activitats feim? Al Punt Jove, la joventut disposa de nombroses activitats fixes com futbolí, videoconsoles, jocs de taula, etc. A més, es realitza una programació setmanal amb activitats sobre expressió artística, emocions, esports, jocs i tornejos, així com un espai per a les propostes dels i de les joves. Tot això en un ampli espai que compta amb una zona d’estudi, manualitats, audiovisuals, cuina i socialització. En dies puntuals o festivitats, s’organitzen activitats dirigides a la infància de 3 a 11 anys, com són les escoles de Nadal i de Pasqua, el Dia Universal de la Infància o les festes patronals.

Com s'hi pot participar? Per participar en les activitats del Punt Jove de Santa Eulària des Riu, prèviament has de fer-te soci o sòcia del centre. Què necessites?

  • Inscripció i normativa del centre firmada pel soci o la sòcia i el seu pare, mare o tutor/a.
  • Fotocòpia del DNI/NIE del soci o la sòcia i del pare, mare o tutor/a que firma l’autorització i la normativa.

Podeu descarregar la inscripció i la normativa en l’enllaç següent. També la teniu a la vostra disposició al Punt Jove de Santa Eulària de Riu.

On i quan ens pots trobar? El Punt Jove de Santa Eulària està situat al passeig de la Pau, s/n. El seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 16.30 a 20.30 h.