Skip to main content

Santa Eulària des Riu

Què és el Pun tJove de Santa Eulària? El Punt Jove de Santa Eulària és un casal juvenil on es realitzen activitats d’oci i temps lliure per a joves de 12 a 17 anys. L’objectiu principal és oferir un espai d’oci on la joventut pugui desenvolupar-se socialment en un entorn educatiu, cultural i sa.

Com treballam?

  • Facilitant espais i eines per a la joventut per al seu desenvolupament individual i grupal.
  • Oferint un lloc de trobada per a la joventut on desenvolupin les seues habilitats socials i es promogui un òptim clima de convivència.
  • Fomentant la participació activa i la creativitat mitjançant activitats d’oci i temps lliure de diferent tipologia.
  • Permetent l’accés i l’ús responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Afavorint la igualtat d’oportunitats i la inclusió.

Quines activitats feim? Al Punt Jove, la joventut disposa de nombroses activitats fixes com futbolí, videoconsoles, jocs de taula, etc. A més, es realitza una programació setmanal amb activitats sobre expressió artística, emocions, esports, jocs i tornejos, així com un espai per a les propostes dels i de les joves. Tot això en un ampli espai que compta amb una zona d’estudi, manualitats, audiovisuals, cuina i socialització. En dies puntuals o festivitats, s’organitzen activitats dirigides a la infància de 3 a 11 anys, com són les escoles de Nadal i de Pasqua, el Dia Universal de la Infància o les festes patronals.

Com s'hi pot participar? Per participar en les activitats del Punt Jove de Santa Eulària des Riu, prèviament has de fer-te soci o sòcia del centre. Què necessites?

  • Inscripció i normativa del centre firmada pel soci o la sòcia i el seu pare, mare o tutor/a.
  • Fotocòpia del DNI/NIE del soci o la sòcia i del pare, mare o tutor/a que firma l’autorització i la normativa.

Podeu descarregar la inscripció i la normativa en l’enllaç següent. També la teniu a la vostra disposició al Punt Jove de Santa Eulària de Riu.

On i quan ens pots trobar? El Punt Jove de Santa Eulària està situat al passeig de la Pau, s/n. El seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 16.30 a 20.30 h.