Skip to main content

Santa Eulària des Riu i el SOIB cerquen cinc joves per treballar a l'Ajuntament a través del programa ‘SOIB Jove: Qualificats - Entitats Locals 2022'.

05/09/2022
Santa Eulària des Riu i el SOIB cerquen cinc joves per treballar a l'Ajuntament a través del programa ‘SOIB Jove: Qualificats - Entitats Locals 2022'.

L'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) obren aquest dilluns el període per contractar cinc joves que puguin cobrir de manera temporal determinades places. Aquestes contractacions s'inscriuen dins del programa “SOIB Jove: Qualificats - Entitats Locals 2022”, que està promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

Els i les candidates podran informar-se i inscriure's en les ofertes fins al pròxim 11 de setembre a través de la web www.soib.es.  Les places que s'ofereixen són la de tècnic/a de cultura, educador/a social, enginyer/a d'edificació, tècnic/a de medi ambient i personal per a funcions administratives.

El programa “SOIB Jove: Qualificats- Entitats Locals 2022”, es dirigeix a persones joves en situació de desocupació majors de 18 i menors de 30 anys. La intenció és donar la possibilitat a aquests candidats i candidates d'una primera experiència laboral en els àmbits per als quals s'han format per a així millorar la seua ocupabilitat i millorar les seues possibilitats d'inserció posterior en el mercat laboral, a través d'un contracte de formació per a l'obtenció de pràctiques professionals.

Els i les candidates seran contractats per un període d'un any, a jornada completa, i han de complir (a més del criteri d'edat i d'estar desocupats o desocupades i inscrits en el SOIB), estar registrats en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i disposar de la titulació necessària per al lloc de treball al qual optin.

Per a més informació o ajuda en les inscripcions poden posar-se en contacte amb el Departament d'Ocupació i Formació al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  o al telèfon 971 31 90 53.